Graffiti verwijderen

Snel en efficiënt graffiti laten verwijderen

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met bekladding met graffiti aan hun gevel. Dat is zeer vervelend want de verf die hiervoor wordt gebruikt is namelijk zeer hardnekkig te verwijderen. Daar komt bij dat deze verf vaak niet alleen op de gevel maar ook op de glazen wordt gespoten. Indien u ook met dergelijke bekladding te maken krijgt en u deze graag wil laten verwijderen kan SMB Enrico u van dienst zijn. Wij beschikken over de mogelijkheden om deze problemen voor u te verhelpen. Zoekt u een geschikt schoonmaakbedrijf die voor u graffiti verwijderen kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat met graffiti op glas?

Wanneer de bekladding wordt aangebracht op uw gevel is het doorgaans zonder al teveel problemen mogelijk om deze te laten verwijderen. Wanneer deze werd aangebracht op glas is dat veelal meteen een compleet andere zaak. Dan zal er moeten worden gewerkt met speciale producten die weliswaar de verf kunnen doen verdwijnen, maar die er daarnaast wel voor zorgen dat de uitstraling en de glans van uw glas behouden blijft. U wilt natuurlijk voorkomen dat er bij het graffiti verwijderen schade wordt aangericht aan uw gevel of glas. Om deze reden is het dan ook een goed idee om een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door een professioneel schoonmaakbedrijf.

Graffiti verwijderen

De perfecte oplossing voor uw gevelreiniging

Het kan op bepaalde tijdstippen absoluut noodzakelijk zijn om een beroep te doen op een professionele gevelreiniging, namelijk:

  • Indien u het vuil van uw gevel wenst te laten verwijderen
  • U op zoek bent naar een efficiënte oplossing m.b.t. graffiti verwijderen

Vooral wanneer er sprake is van bekladding door graffiti is het van cruciaal belang om deze zo snel mogelijk schoon te maken. De verf kan zich na verloop van tijd namelijk steeds beter gaan hechten. Daarnaast worden de vandalen ontmoedigd als ze zien dat hun graffiti meteen weer verwijderd is.

Wat bij ernstige bekladding?

Wanneer er sprake is van eenvoudige bekladding is het in de meeste gevallen mogelijk om deze zelf te verwijderen wanneer u er snel genoeg bij bent. Dat is echter niet het geval wanneer het gaat om een ernstige vorm van bekladding. In dat geval is het doorgaans altijd een interessante keuze om een beroep te doen op een ervaren schoonmaakbedrijf. Wij zijn in staat om zelfs de meest ernstige bekladding voor u weg te werken en dat zonder dat er schade wordt aangebracht op de ondergrond. Heeft u te maken met ernstige graffiti op uw gevel of op uw glas en wenst u deze zo snel mogelijk af te laten halen? Graffiti verwijderen is één van de diensten die wij bij SMB Enrico aan onze klanten bieden