Gevelreiniging

Verbeter het aanzicht en verleng de levensduur

Gevels van gebouwen hebben met het Nederlandse klimaat en de verschillende seizoen veel te verduren. Maar ook als uw gevel in de wind ligt of als er veel verkeer langs rijdt wordt uw gevel aangetast. Het is daarom verstandig om de gevel van uw gebouw regelmatig te laten reinigen. Niet alleen voor het aanzicht maar zeker ook voor de kwaliteit van de gevel. Een vervuilde gevel loopt immers meer kans op beschadigingen.

Grondige reiniging

Schoonmaakbedrijf Enrico biedt gevel reinigingen aan. Een speciaal ontwikkelde technologie zorgt ervoor dat uw gevel binnen no-time grondig gereinigd wordt. Wij gebruiken een speciale hogedrukspuit om uw gevel voor te reinigen. Hierdoor wordt het vuil van uw gevel gespoeld. Vervolgens wordt de gevel geïmpregneerd zodat deze in de toekomst beter beschermd is tegen invloeden van het weer en verkeer. Hierdoor zal uw gevel een langere levensduur krijgen.

Gevel reiniging

Periodiek of eenmalig

Schoonmaakbedrijf Enrico kan uw gevel komen reinigen en impregneren. U kunt ervoor kiezen om dat eenmalig of periodiek te laten uitvoeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.