Glazen wassen

Glazen wassen, niet zo eenvoudig als het lijkt

Glazen wassen is iets dat bij alle gebouwen dient te gebeuren maar vaak maar bijzonder weinig aandacht aan wordt besteed. Het wassen van glazen mag dan op het eerste zicht niet zo moeilijk lijken maar toch zit er wel degelijk een addertje onder het gras. In eerste instantie is het immers zo dat er zich niet alleen ramen aan de binnenkant van uw kantoor of gebouw bevinden maar ook aan de buitenzijde. Wanneer u kiest voor een regelmatige reiniging van de gevel blijft deze er zo optimaal mogelijk uit blijft zien. Hierbij is het reinigen van de ramen een absolute must en wij als schoonmaakbedrijf zijn u daar graag bij van dienst!

Waarom een beroep doen op een glazenwasser?

Uiteraard zou u er voor kunnen kiezen om zelf de glazen van uw gebouw te wassen. het is echter maar de vraag of dat wel zo verstandig is. Aan de binnenzijde zullen de ramen uiteraard zeer eenvoudig gereinigd kunnen worden maar wat te denken van de ramen die zich aan de buitenzijde van uw gebouw bevinden? Deze zijn over het algemeen een stuk minder eenvoudig toegankelijk. Onze professionele glazenwassers beschikken over een jarenlange ervaring waardoor u met een gerust gevoel op ons kunt vertrouwen. We zetten graag alle voordelen even voor u op een rijtje:

Glazen wassen

Beschadigingen aan het glas

Veel mensen die er voor kiezen om zelf de glazen van hun gebouw te wassen maken daarvoor gebruik van verkeerde of te agressieve producten. Dat is zeker en vast niet aan te raden want op deze manier kunnen er beschadigingen optreden aan het glas met alle gevolgen van dien. Door gebruik te maken van onze glazen wassen service voorkomt u dergelijke problemen. Wij werken alleen met de beste producten die perfect zijn afgestemd op de eisen van uw glas.

Glazen wassen, niet zo duur als gedacht

Wanneer u het wassen van de glazen in uw gebouw wenst uit te besteden zult u misschien een beetje worden afgeschrikt door de relatief hoge kostprijs die veel schoonmaakbedrijven hanteren. Door gebruik te maken van de diensten van SMB Enrico is dat echter niet het geval. Wij zorgen er voor dat onze schoonmaakwerkzaamheden steeds zo voordelig mogelijk worden gehouden waardoor ze geen aanslag plegen op uw budget.

  • Eenvoudige reiniging van uw ramen, zowel binnen als buiten
  • Een veilige manier van werken
  • Glazen wassen uitbesteden spaart u zelf heel wat tijd en moeite uit
  • Financieel interessant, want u dient geen dure producten aan te kopen