Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Altijd een schoon bedrijf in Amsterdam

Wanneer u over een bedrijf in Amsterdam beschikt weet u hoe belangrijk het is om in een schone omgeving te kunnen werken en mensen te kunnen ontvangen. Veel bedrijven hebben echter niet de mogelijkheid om een vaste schoonmaakploeg in dienst te nemen en uiteraard heeft u ook helemaal geen tijd om zelf de bezem in de hand te nemen. In dat geval kunnen wij als schoonmaakbedrijf uit Amsterdam u voorzien van de perfecte oplossing voor uw probleem!

Het belang van een schoon kantoor

Niemand eet graag van een vuile tafel. Er is ook niemand die graag zaken doet in een vuil kantoor. Omdat er in een kantoor doorgaans druk wordt gewerkt kan de netheid er van wel eens aan uw zicht onttrokken raken. Dat is compleet normaal, maar het neemt niet weg dat dit een enorm slechte indruk nalaat op uw potentiële klanten of partners die u ontvangt. Wanneer u echt een schoon kantoor wenst, maar u daar zelf niet de tijd of gewoon helemaal geen zin in heeft kunt u daarvoor in Amsterdam een beroep doen op de diensten van ons schoonmaakbedrijf. Wij kunnen niet alleen het interieur van uw kantoor schoonmaken, daarnaast beschikken wij over zeer ervaren glazenwassers. Hierdoor beschikt uw volledige kantoor in Amsterdam meteen over die uitstraling die u wenst!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Graffiti verwijdering

Niets is zo vervelend als u belangrijke klanten of potentiële partners ontvangt en u moet vaststellen dat u graffiti op uw muur heeft hangen. Toch krijgen veel bedrijven uit Amsterdam hier regelmatig mee te maken. Omdat lang niet iedereen precies weet hoe graffiti verwijderen het best kan worden uitgevoerd kan het een interessante keuze zijn om een beroep te doen op een ervaren schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van gevel reiniging waardoor we uitstekend in staat zijn om u bij gevallen met graffiti te helpen. Heeft u een belangrijke afspraak en stelt u graffiti vast aan uw voorgevel? Laat u het verwijderen van graffiti dan over aan de professionals.

Al onze diensten op een rijtje

SMB Enrico is een veelzijdig bedrijf in de omgeving van Amsterdam welke beschikt over professionele machines en personeel waardoor wij verschillende diensten probleemloos voor u kunnen realiseren. Onze mogelijkheden beperken zich namelijk niet alleen tot het schoonmaken van bedrijven en openbare ruimtes. Wij kunnen daarnaast ook de ruimte rond uw bedrijf of andere panden schoonmaken. We plaatsen even de belangrijkste diensten voor u op een rijtje:

  • In no-time uw glazen opnieuw laten blinken door onze ervaren glazenwassers
  • Reiniging van tapijten, maar ook van meubels, vloeren en werkplaatsen
  • blad verwijderen rond uw gebouw in Amsterdam
  • Een complete kantoorschoonmaak tegen een zeer interessante kostprijs