Amstelveen

Schoonmaken van openbare ruimtes in Amstelveen

Bij SMB Enrico bieden we onze klanten de mogelijkheid om niet alleen hun kantoor, maar ook diverse openbare ruimtes in Amstelveen te laten schoonmaken. We kunnen het interieur van de ruimtes schoonmaken, maar daarnaast kunnen wij ook ingezet worden voor bijvoorbeeld gevel reiniging. Ook blad verwijderen behoort tot onze mogelijkheden waardoor u er voor zorgt dat ook de ruimte rondom uw gebouw altijd in zo optimaal mogelijke staat en zo veilig mogelijk wordt gehouden. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amstelveen? Dan zijn wij uw geschikte partner!

Schoonmaken van interieur en exterieur

Door te kiezen voor de diensten van SMB Enrico kiest u niet alleen voor een ervaren schoonmaakbedrijf welke in staat is om uw interieur terug te doen blinken. Wij beschikken daarnaast over de mogelijkheid om bijvoorbeeld de glazen van uw kantoor of bedrijf in Amstelveen er opnieuw als nieuw uit te laten zien. Ons bedrijf biedt onze klanten dan ook niet alleen de mogelijkheid aan om een beroep te doen op ervaren schoonmakers. Wij hebben ook verschillende glazenwassers in dienst. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw kantoor of bedrijf in Amstelveen zowel van binnen als van buiten schoon te maken? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

Amstelveen

Waarom kiezen voor SMB Enrico?

Wij bieden als ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf diensten aan in Amstelveen. Onze dienstverlening bevat verschillende type werkzaamheden. Niet alleen kunnen we de reiniging van kantoren en bedrijven op ons nemen, daarnaast behoren ook publieke ruimtes zoals ontvangsthallen of trappenhuizen tot de mogelijkheid. Buiten deze diensten is het ook mogelijk om een beroep te doen op ons bedrijf voor:

  • Blad verwijderen . Veel bedrijven in Amstelveen krijgen te maken met blad op de stoep of in de voortuin welke ze graag willen laten verwijderen. Wij kunnen dit perfect voor u realiseren.
  • Graffiti verwijderen . Hebben vandalen graffiti aangebracht aan uw voorgevel en wilt u deze graag op een veilige en efficiënte manier laten verwijderen? Ook in dat geval kunnen onze diensten u daarbij een handje helpen!

Voordelige en efficiënte schoonmaak

Kiezen voor de mogelijkheden van ons bedrijf is niet alleen kiezen voor een zeer degelijke en snelle schoonmaakservice. U kiest bij ons namelijk ook voor een scherpe prijs. Wij stellen als schoonmaakbedrijf in Amstelveen namelijk altijd alles in het werk om de kantoorschoonmaak ook voor uw bedrijf altijd zo efficiënt mogelijk uit te voeren waardoor het kostenplaatje zo beperkt mogelijk kan worden gehouden. Ook wanneer u slechts een beperkt budget voor handen heeft om de schoonmaak van uw bedrijf in Amstelveen te realiseren bent u bij ons aan het juiste adres!