Kantoorschoonmaak

Het uitbesteden van kantoorschoonmaak

Veel mensen die een bedrijf runnen of werkzaam zijn in een bedrijf durven de kantoorschoonmaak nog wel eens te onderschatten. Vooral wanneer er in uw kantoor een gezonde bedrijvigheid heerst, is het vaak zo dat u te maken krijgt met veel stof en ook vlekken zijn door bijvoorbeeld het nuttigen van een drankje. Om uw kantoor er telkens weer als nieuw uit te laten zien kan het interessant zijn om een beroep te doen op de mogelijkheden die wij van SMB Enrico u te bieden hebben. Alleen door een beroep te doen op onze diensten kunt u immers altijd rekenen op een gedegen kantoorschoonmaak.

Wat omvat het schoonmaken van mijn kantoor precies?

De kantoorschoonmaak wordt in principe steeds op dezelfde manier uitgevoerd. Een vaste schoonmaakroutine, die van te voren samen met u wordt vastgesteld, wordt door onze schoonmakers periodiek uitgevoerd.

Zo kunt u ons benaderen voor bijvoorbeeld tapijtreiniging. Uw tapijt of andere vloer wordt gereinigd waardoor deze er als nieuw uit zal komen te zien. Het mag duidelijk zijn dat de kantoorschoonmaak heel veel tijd vergt en dat is tijd die u als medewerker of eigenaar van een bedrijf uiteraard niet zomaar voor handen heeft. Omwille van deze reden kiezen steeds meer bedrijven er dan ook voor om het schoonmaken van hun bedrijfsruimte(s) uit te besteden aan SMB Enrico!

Kantoorschoonmaak

Wat met het exterieur van mijn kantoor?

Indien u dat wenst kunt u er voor kiezen om, naast het interieur, ook het exterieur in de kantoorschoonmaak mee te nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de glazen aan de buitenzijde worden schoongemaakt. Steeds meer bedrijven krijgen daarnaast te maken met bekladding van de gevel door vandalen. Deze bekladding vindt doorgaans steeds plaats door middel van graffiti welke moeilijk te verwijderen is. Steeds vaker komen wij gevallen tegen waarbij zowel de gevels als de beglazing beklad is met graffiti. Door een beroep te doen op de mogelijkheden van het schoonmaakbedrijf SMB Enrico kunt u er niet alleen voor zorgen dat uw kantoor aan de binnenzijde, maar ook aan de buitenkant er terug helemaal als nieuw komt uit te zien.

Waarom kantoorschoonmaak uitbesteden?

Tot slot plaatsen we alle voordelen nog even op een rijtje die zijn verbonden aan het uitbesteden van uw kantoorschoonmaak:

  • U kunt veel tijd besparen welke u kunt investeren in de kerntaken van uw bedrijf
  • U kunt automatisch rekenen op een degelijk onderhoud van uw kantoor, maar ook van bijvoorbeeld het omliggende bedrijventerrein
  • Kantoorschoonmaak kan door ons worden uitgevoerd tegen een zeer interessante prijs
  • U bent altijd verzekerd van een vaste ploeg met ervaren schoonmakers