Hoofddorp

Ervaren schoonmaakploeg in Hoofddorp

Een aantal schoonmaakwerkzaamheden kunt u moeilijk zelf uitvoeren. Neem nu bijvoorbeeld gevel reiniging . Het is algemeen bekend dat het reinigen van uw gevel in Hoofddorp alles behalve een eenvoudige opdracht is. Daar komt ook nog eens bij dat u bij het reinigen van een gevel over verschillende producten en hulpmiddelen dient te beschikken die u waarschijnlijk niet zomaar voor handen heeft. SMB Enrico biedt u op dit vlak de perfecte oplossing en zorgen er voor dat uw gevel in Hoofddorp er terug als nieuw komt uit te zien!

Waarom kiezen voor een schoonmaakbedrijf?

Er zijn verschillende redenen om er als bedrijf voor te kiezen om een beroep te doen op de mogelijkheden van een schoonmaakploeg in Hoofddorp. Indien u aan het hoofd staat van een bedrijf zult u vaak geen tijd hebben om zelf de kantoorschoonmaak op u te nemen. Het inhuren van een extern schoonmaakbedrijf biedt vele voordelen. Zo kunt u zelf bepalen met welke frequentie en welke tijden er schoongemaakt dient te worden. Daarnaast hoeft u zelf geen nieuwe medewerkers aan te nemen voor de schoonmaakwerkzaamheden. SMB Enrico beschikt over een uitgebreid team van ervaren schoonmakers en glazenwassers die een oplossing in huis hebben voor alle hygiënische problemen die optreden bij uw bedrijf in Hoofddorp.

Hoofddorp

Altijd inzetbaar, dag en nacht!

Indien u er voor kiest om een beroep te doen op een schoonmaakbedrijf, dan is het voor u van cruciaal belang dat deze altijd kan worden ingezet wanneer nodig. Dit kan overdag zijn, maar u kunt ook ’s avonds of ’s nachts behoefte hebben aan een schoonmaakploeg in Hoofddorp bijvoorbeeld wanneer uw werknemers al naar huis zijn. Ook dat is bij SMB Enrico geen enkel probleem. Onze ervaren medewerkers zijn altijd inzetbaar waardoor ze de schoonmaak van uw bedrijf te allen tijde tot een goed einde kunnen brengen. Naast kantoorschoonmaak bieden we onze klanten in Hoofddorp nog verschillende andere mogelijkheden zoals:

  • Blad verwijderen waardoor de ruimte rond uw bedrijf minder glad en schoner wordt
  • Graffiti verwijderen zonder dat er schade kan optreden aan de ondergrond van de gevel
    Reiniging van openbare ruimtes

Verwijderen van graffiti

Steeds meer mensen en bedrijven in Hoofddorp krijgen te maken met graffiti op hun voorgevel. Dat is bijzonder vervelend. Niet alleen omdat het schade kan toebrengen aan de ondergrond maar ook omdat de graffiti doorgaans alles behalve vakkundig wordt aangebracht. Het gevolg is een vorm van vandalisme die een grote impact kan hebben op het aanzien van uw gebouw. Door er voor te kiezen om gebruik te maken van onze diensten maakt u het mogelijk om de aangebrachte graffiti in Hoofddorp op eenvoudige wijze te laten verwijderen. Graffiti verwijderen wordt door ons steeds op een efficiënte wijze uitgevoerd zonder het risico te lopen dat er schade wordt aangebracht aan de ondergrond.