Glazenwassen

Glazenwassen, een vak apart

Wanneer u over een kantoor of gebouw beschikt met veel glas spreekt het voor zich dat u deze regelmatig zult willen laten reinigen. Professioneel glazenwassen vergt wel de nodige ervaring. De keuze voor welke producten gebruikt moeten worden is hier een goed voorbeeld van. Daarnaast is het vaak gevaarlijk om deze werkzaamheden op grote hoogte uit te voeren. Omwille van deze reden kan het dan ook een goed idee zijn om het glazenwassen uit te besteden aan een bedrijf met ervaring.

Glazen wassen aan de binnen- en buitenkant

Uiteraard kan de vaste ploeg met schoonmakers er voor zorgen dat uw ramen er langs de binnenkant van uw bedrijf mooi uitzien, maar wat met de buitenzijde? Indien u beschikt over een kantoor in een hoog gebouw is dat lang niet zo vanzelfsprekend en daarnaast beschikken niet alle schoonmakers zomaar over de nodige ervaring om het glazenwassen aan de buitenzijde van uw gebouw op zich te nemen. In dat geval hoeft u echter nog niets te vrezen. De ervaren glazenwassers van SMB Enrico zijn perfect geschikt om niet alleen de glazen aan de binnenzijde van uw kantoor te reinigen maar ook aan de buitenkant. Op deze manier beschikt u altijd over een zo optimaal mogelijk uitzicht op de omgeving. Voor het laten schoonmaken van uw ramen bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres.

Glazenwassen

Verbeter de uitstraling van uw gevel

Naast de glazen bestaat de gevel van gebouwen vaak ook uit andere materialen. Het is raadzaam om naast de ramen ook de rest van uw gevel regelmatig te laten reinigen en beschermen. SMB Enrico biedt klanten verschillende interessante mogelijkheden aan op vlak van gevelreiniging. Niet alleen kunnen wij hardnekkig vuil van uw gevel verwijderen, daarnaast kunnen wij ook aangebrachte graffiti in een handomdraai verwijderen. Onze ervaren glazenwassers zijn perfect geschikt om de meest hardnekkige graffiti te verwijderen en dat zonder dat er beschadigingen aan uw gevel of aan het raam worden aangebracht.

Waarom glazenwassen uitbesteden?

Vroeger probeerden veel bedrijven het wassen van hun glazen in eigen handen te nemen. Tegenwoordig maken echter steeds meer bedrijven kennis met de mogelijkheden die verbonden zijn aan het uitbesteden van glazenwassen. Wij zetten de belangrijkste voordelen graag even voor u op een rijtje:

  • U bent er zeker van dat het wassen van uw glazen gebeurt op een veilige manier
  • Er wordt gebruik gemaakt van de beste producten voor een subliem eindresultaat
  • U kunt er gerust op zijn dat er nooit beschadigingen zullen optreden aan uw ramen