Glazenwassers

Een beroep doen op ervaren glazenwassers

Het beroep van glazenwasser is door de jaren heen een beetje naar de achtergrond verdwenen. Waar het voorheen standaard was dat de glazenwasser regelmatig langskwam is dit als gevolg van de crisis echter steeds minder het geval. Op de kosten voor het laten schoonmaken van de ramen en kantoor werd door veel bedrijven en instellingen als eerste bespaard. Dit is echter niet nodig wanneer u SMB Enrico langs laat komen voor de schoonmaak. Wij beschikken over een ervaren team van schoonmakers en glazenwassers waardoor u altijd kunt rekenen op een maatwerk oplossing tegen een zeer scherpe prijs!

De voordelen van ervaren glazenwassers

Vroeger kozen de meeste bedrijven er vaak voor om een vast team met schoonmakers en glazenwassers in dienst te nemen. Vandaag de dag wordt er toch vaker voor gekozen om een beroep te doen op een extern schoonmaakbedrijf. Op deze manier bent u er namelijk zeker van dat u kunt rekenen op ervaren personeel. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van het modernste machines en schoonmaaktechnieken. Hierdoor krijgen de ramen van uw kantoor net die zorg die ze verdienen. Kiezen voor ervaren glazenwassers is kiezen voor:

  • Het vakkundig verwijderen van bekladding
  • Een snelle oplossing voor uw probleem
  • Kiezen voor het gebruik van betrouwbare schoonmaakproducten
  • Altijd mooie ramen wat de uitstraling van uw kantoor alleen maar ten goede komt

Glazenwassers

Ook de reiniging van uw gevel is belangrijk

Het wassen van uw glazen is van essentieel belang maar dat is lang niet alles. Wanneer u er voor wil zorgen dat de uitstraling van uw bedrijf te alle tijde zo optimaal mogelijk wordt gehouden dan volstaat alleen het reinigen van de aanwezige ramen uiteraard niet. Ook de reiniging van uw gevel is dan van belang. Wanneer er bijvoorbeeld graffiti wordt aangebracht of wanneer er zich door de jaren heen vuil heeft verzameld op de gevel is het van cruciaal belang zijn om dit te laten verwijderen. Een goede gevelreiniging in combinatie met de unieke mogelijkheden die glazenwassers te bieden hebben is tegenwoordig een absolute must.

Graffiti verwijderen van glazen

Glazenwassers worden tegenwoordig steeds vaker geconfronteerd met bekladding die werd aangebracht door graffiti. Dat is vervelend, want deze verf is lang niet altijd even eenvoudig te verwijderen. Gelukkig beschikken de ervaren glazenwassers van SMB Enrico over de mogelijkheid om uw bekladde glazen in geen tijd terug in hun oude glorie te herstellen. De aangebrachte verf kan op korte termijn worden verwijderd waardoor uw ramen er terug als nieuw komen uit te zien. Wilt u graffiti van uw glazen laten verwijderen? Aarzel dan niet langer en doe snel een beroep op de ervaren glazenwassers van SMB Enrico!